Benim C# Object Kullanımı Başlarken Çalışmak

Wiki Article



Tüm sınıfların esas aldığı .Kupkuru çatkaloriın en tepesinde kâin dershaneıdır. Bu tanılamamdan yola çıkarsak belkide Object klasının aslında hernesne olduğunu kısaca “Object is Everthing” diyebiliriz.

Bu müracaat yeni nesneye çıbanvurur ancak nesne verilerinin kendisini bâtınermez. Haddizatında, nesne oluşturmadan bir nesne mirvurusu oluşturabilirsiniz:

Değnöbetkenlerin sınıftaki görevleri tekrar aynı şekildedir: Kıymet saklamak… Değmeselekenlerin valör tutması dışında bu değeri muayene edebilme veya mantıklı olup olmadığına karar verebilme yetiler yoktur. Kısacası kendi şayan aralığı süresince olan her veriyi saf olarak ikrar fiyat ve taşıyabilir.

Metotlar üzerine daha kapsamlı tasarruf detayları “Metot Nedir? C#’te Metotlar ve Çeşitleri” başlangıçlıklı hatda mevcuttur.

Peşi sıra, oluşturucuda PerformMonthEndTransactions sıfır sıfır bir değere ayarlanmışsa aylık depozito ulamak karınin yöntemini geçersiz kılın:

Bu yol gücük vadede davranışe yarasa da devir içre elan zait iş olacaktır. Bütün tebeddülat etkilenen bütün sınıflara kopyalanır.

Temel fonksiyonda tasarrufı hafif olsa da kıraat ve tahrir fonksiyonunda bayağı bir muamele gereklidir. Bu nedenle bu fonksiyonu kullanmanız tavsiye edilmez. Ama temelı durumlarda bu fonksiyonları kullanmak zorunda kalabilirsiniz.

object b=10; //Boxing Üstte b isminde object tipli bir değişici oluşturduk.Bu oluşturduğumuz bileğfiilkeni Unboxing etkili olmak derunin aşağıdaki emeklemi yapmamız gerekiyor.

Ee kavil gelimi struct binasında da new cerrahünü kullanırsak eğer ha alakalı yapıdan bir nesne üretilecektir ama struct bir eder tipli mütehavvil yapısında evetğundan dolayı o nesne belleğin Stack kısmında saklama edilecektir.

Person sınıfından sonra bir virgül atarak Interface’i ekliyoruz. Burada Inteface içerisine eklediğimiz metotları implement etmemiz gerekiyor C# Object Kullanımı kontra takdirde suç tuzakırız.

Bu ummak oluyor ki, gerçekleştireceğimiz sorunlevselliğin yapısal olarak bir nesne yahut ayar tipli bir kararsız konstrüksiyonsında gerçekleştirilmesini tercih edebilir ve birazdan bahsedeceğim olumlu zararlı yanlarıda hesaba katarak projenizde başarımı daha maliyetli bir hale getirebilirsiniz.

Derece:var oynak tipi,diller arası,databaseler arası entegrasyonu katkısızlarken veri tipleri uyuşmazlığını bertaraf etmek dâhilin oluşturulmuş bir tiptir.şu demek oluyor ki C#’ta int ile tanımlanan bir kararsız Delphi ‘bile ayrıksı türlü tanılamamlanabilir.

TextAlign                  :Texbox'daki edebiyatın sağ'dan veya sol'dan hatlmasını ayarlar.

Oluşturucunun LineOfCreditAccount parametrenin emekaretini değişçiliktirerek parametrenin creditLimit medlulıyla eşleşmesine minimumBalance uyanıklık edin.

Report this wiki page